0 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 25/03-2019, kl. 08:00
Slut: 29/03-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 18/03-2019

  • sted
    TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • Varighed
    5 dage
  • Kviknr.
    147401 345294750113

Fag til kurset

Fejlfinding på pneumatiske anlæg

Skolefagkode
47502
Varighed
3,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltageren kan selvstændigt fejlfinde, reparere og optimere et trykluftsanlæg med både pneumatiske og el - pneumatiske styringer samt foretage idriftsætning. Deltageren kan ligeledes anvende og vedligeholde dokumentation.
Formål
Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for maskinanlæg, fejlfinding på pneumatiske anlæg. Det er en fordel at have en elteknisk baggrund.
Indhold
  Deltagerne kan selvstændigt fejlfinde, reparere og optimere et trykluftsanlæg med både pneumatiske og el - pneumatiske styringer samt foretage idriftsætning. Deltageren kan ligeledes anvende og vedligeholde dokumentation.  

Installation af pneumatiske komponenter

Skolefagkode
47501
Varighed
2,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltagerne kan selvstændigt opbygge, dimensionere, vedligeholde og optimere enkle pneumatiske anlæg. Deltageren kan ligeledes opbygge pneumatiske styringer.
Formål
Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for maskinanlæg, installation af pneumatiske komponenter. Det er en fordel at have en elteknisk baggrund.
Indhold
Deltagerne kan selvstændigt opbygge, dimensionere, vedligeholde og optimere enkle og almindeligt forekommende pneumatiske anlæg.Deltageren kan ligeledes opbygge pneumatiske styringer, indeholdende spærrende impulser suppleret med nødvendige tids- og hastighedsmæssige funktioner og gruppestyringer. Deltagerne har kendskab til ventilers og cylindres anatomi og virkemåde samt kendskab til de sikkerhedsmæssige problemstillinger der er ved arbejde på eller nær ved pneumatiske anlæg.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Britta W. Ritter