Kunstig intelligens, innovation og konkurrenceevne

Hvad betyder nye teknologier som kunstig intelligens for vores arbejdsmarked og samfundet generelt, og hvordan kan Danmark konkurrere med lavtlønslande? 

Med teknologi og samfundsfag bliver du i stand til at analysere og forstå sammenhænge mellem teknologi og samfund. Du vil også komme til at arbejde praktisk og problemorienteret i produktudviklingsforløb, hvor du skal finde teknologiske løsninger på samfundsmæssige problemer. 

Studieretningsfag: Teknologi A og samfundsfag B

Hvor kan jeg tage studieretningen?

Lyngby.

Obligatoriske fag

Teknologi A, samfundsfag B, dansk A, teknikfag A, engelsk B, fysik B, idéhistorie B, kemi B, matematik B,  biologi C og kommunikation/it C.

Valgfag og valg af niveau

På denne studieretning kan du vælge 2 valgfag. Du kan enten vælge at hæve niveauet på et eksisterende fag eller vælge et nyt fag som supplement.

Videreuddannelse

Studieretningen er for dig, som overvejer at læse videre til for eksempel ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller overvejer at starte på en samfundsfaglig uddannelse efter gymnasiet. 

Videregående uddannelser

I Adgangskortet kan du se alle de videregående uddannelser, som en given kombination af fag på din gymnasiale uddannelse giver adgang til. Prøv dig frem ved at klikke dig ind på dine interesser.

Gå til Adgangskortet

Har du spørgsmål?

Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Marianne H

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Tor Bugge

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
TIL TOPPEN