Innovation og idéudvikling

På teknologi og design får du undervisning, som gør dig i stand til at udvikle produkter, der kan gøre hverdagen lettere og sjovere for os alle sammen. Udgangspunktet er en nytænkende og kreativ tilgang til teknologiske problemstillinger i samfundet, og du lærer bl.a. om idéudvikling, form og funktion, produktdesign og kommunikationsdesign.

På dit tredje år får du mulighed for at designe og konstruere et produkt, du selv har fundet på. Du får også mulighed for at teste dine idéer af og få feedback i regionale og landsdækkende konkurrencer som Young Enterprise og Science Cup.

Studieretningsfag: Teknologi A og design B

Hvor kan jeg tage studieretningen?

Lyngby

Obligatoriske fag

Teknologi A, dansk A, teknikfag A, design B, kemi B, matematik B, engelsk B, idéhistorie B, fysik B, biologi C, kommunikation/it C og samfundsfag C.

Valgfag og valg af niveau

På denne studieretning kan du vælge 1-3 valgfag. Du kan enten vælge at hæve niveauet på et eksisterende fag eller vælge et nyt fag som supplement.

Videreuddannelse

Teknologi og design er for dig, der gerne vil være iværksætter, designer eller arbejde med at udvikle fremtidens teknologi. Studieretningen giver adgang til en række forskelige videreuddannelser, hvor du kan beskæftige dig med fx robotter eller design og innovation.

Videregående uddannelser

I Adgangskortet kan du se alle de videregående uddannelser, som en given kombination af fag på din gymnasiale uddannelse giver adgang til. Prøv dig frem ved at klikke dig ind på dine interesser.

Gå til Adgangskortet

Har du spørgsmål?

Frederiksberg
Stæhr Johansens Vej 7, lokale 512
9-14

Jesper Bennekou

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg
Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Marianne Noe Hjarsø

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Tor Bugge

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
TIL TOPPEN