Fænomener, forsøg og feltarbejde

På studieretningen matematik og geovidenskab lærer du om naturvidenskabelige metoder og synsvinkler, der sammen med kendskab til geofaglige fænomener og teorier åbner for en naturvidenskabelig tolkning af verden.

Vi laver eksperimenter, tager på feltarbejde og arbejder med modeller for at opnå kendskab til opstilling og anvendelse af teorier som middel til kvalitativ og kvantitativ forklaring af fænomener og processer.

Studieretningsfag: Matematik A og geovidenskab A

Hvor kan jeg tage studieretningen?

Lyngby

Obligatoriske fag

Matematik A, fysik A, dansk A, teknikfag A, engelsk B, idéhistorie B, kemi B, teknologi B, biologi C, kommunikation/it C og samfundsfag C.

Valgfag og valg af niveau

På denne studieretning kan du vælge 1-3 valgfag. Du kan enten vælge at hæve niveauet på et eksisterende fag eller vælge et nyt fag som supplement.

Videreuddannelse

Med matematik og geovidenskab i bagagen er det særligt oplagt at læse geografi på universitetet eller miljøteknologi på DTU.

Videregående uddannelser

I Adgangskortet kan du se alle de videregående uddannelser, som en given kombination af fag på din gymnasiale uddannelse giver adgang til. Prøv dig frem ved at klikke dig ind på dine interesser.

Gå til Adgangskortet

Har du spørgsmål?

Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Marianne Noe Hjarsø

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Tor Bugge

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
TIL TOPPEN