Programmering og webdesign

På denne studieretning vil du i en kombination af teori og praksis opnå en unik forståelse af it-kommunikation og webdesign, sideløbende med at du lærer om den bagvedliggende programmering, der ligger til grund for websider, programmer og spil.

Du vil opnå praktisk kendskab til forskellige programmeringssprog og kommer i høj grad til at arbejde med projekter på tværs af de to fag. På studieretningen vil du arbejde både analytisk og udførende med en bred vifte af interaktive løsninger, videoer, computerspil, hjemmesider og programmer.

Studieretningsfag: Kommunikation/it A og programmering B

Hvor kan jeg tage studieretningen?

Lyngby og Ballerup

Obligatoriske fag

Kommunikation/it A, dansk A, teknikfag A, programmering B, engelsk B, fysik B, idéhistorie B, kemi B, matematik B, teknologi B, biologi C og samfundsfag C.

Valgfag og valg af niveau

På denne studieretning kan du vælge 1-3 valgfag. Du kan enten vælge at hæve niveauet på et eksisterende fag eller vælge et nyt fag som supplement.

Videreuddannelse

Kommunikation/it og programmering er for dig, der fx gerne vil læse videre på én af de mange uddannelser på IT-Universitetet.

Videregående uddannelser

I Adgangskortet kan du se alle de videregående uddannelser, som en given kombination af fag på din gymnasiale uddannelse giver adgang til. Prøv dig frem ved at klikke dig ind på dine interesser.

Gå til Adgangskortet

E-sport og gamedesign

Kommunikation/it og programmering er for dig, der er interesseret i E-sport, Game design, Virtual reality, 3D-modellering og robotter.

Har du spørgsmål?

Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Marianne Noe Hjarsø

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Tor Bugge

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
Frederiksberg
Stæhr Johansens Vej 7, lokale 512
9-14

Jesper Bennekou

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg

Simon Engberg Hansen

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup
TIL TOPPEN