Kom på besøg på gymnasiet

Besøgsdag er til dig, der går i 9. eller 10. klasse og gerne vil opleve, hvordan det er at være elev på H.C. Ørsted Gymnasiet. Til besøgsdag følger du undervisningen og møder vores elever, der fortæller om studiemiljøet og om, hvordan det er at gå på gymnasiet.

Du bliver også vist rundt i de forskellige klasser og får en introduktion til HTX-uddannelsen, studieretninger og valgfag.

Oplev gymnasiet

Til besøgsdag kan du se gymnasiet indefra med laboratorier og værksteder. Men du får også mulighed for snakke med vores elever og høre hvorfor de er glade for at gå på gymnasiet.

Tilmeld dig

Hvilken gymnasieafdeling vil du besøge?


H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup

Splinternye laboratorier og værksteder, højt fagligt niveau, seks studieretninger og et hyggeligt studiemiljø og tæt samarbejde med både universiteter og erhvervsliv.

  • Tirsdag d. 19. januar 9.20 – 14.20.
  • Onsdag d. 3. februar 9.20 – 14.20.
  • Torsdag d. 11. februar 9.20 – 14.20.

Telegrafvej 9, Ballerup 

Tilmeld dig

 

H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg

Gymnasium lige i centrum af København med seks studieretninger, fantastiske faciliteter og undervisning med udgangspunkt i problemstillinger fra den virkelig verden.

  • Tirsdag d. 19. januar 9.20 – 14.20.
  • Fredag d. 5. februar 9.20 – 14.20.
  • Torsdag d. 11. februar 9.20 – 14.20.
  • Mandag d. 22. februar 9.20 – 14.20.

Stæhr Johansens Vej 7, Frederiksberg

Tilmeld dig

Tilmelding til besøgsdag

Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelsesmail med information om mødetid og -sted, kontaktoplysninger på vejledere på den afdeling, du gerne vil besøge og en SMS-påmindelse to dage før besøgsdagen bliver afholdt.

Hvis du hellere vil deltage en anden dag, skal du bare tilmelde dig igen, og så bliver du automatisk flyttet over på den nye dato.

Du er også velkommen, selvom du ikke tilmelder dig.
     

TIL TOPPEN