default-thumbnail

Her fortæller Frederikke mere om finmekanikeruddannelsen.

Uddannelse med mange muligheder

Der er ikke mange ting, som en finmekaniker ikke har været inde over. Om du sidder med et kamera, en jagtriffel eller en lås, så har finmekanikeren haft en finger med i spillet. Dit speciale afgør hvilke specifikke områder, du kommer til at beskæftige dig med, og det kan være alt fra at udvikle finmekanik fra bunden til at arbejde som våbenmekaniker.

Arbejdet og uddannelsen

Finmekaniker

Som finmekaniker fremstiller og reparerer du mere komplicerede mekaniske dele, og du benytter avancerede og computerstyrede værktøjsmaskiner til dit arbejde.

default-thumbnail

Våbenmekaniker

Som våbenmekaniker består din håndværksopgave i vedligehold og reparation af forskellige typer våben for enten private, politiet eller militæret – eksempelvis pistoler og rifler. Som våbenmekaniker er det vigtigt, at du er i stand til at finde dine egne løsninger, når du skal reparere våben, som man ikke kan få reservedele til. Våbenmekanikeren arbejder oftest i jagt- eller sportsbutikker eller hos politiet eller forsvaret.

 

Find vej

Ballerup

Adresse
Telegrafvej 9
2750 Ballerup

Transportmuligheder
Skolen ligger i gåafstand fra Ballerup Station og det tager kun 7 minutter i bus. Bus 143 og 144 kører næsten til døren.

 

Find vej
TIL TOPPEN