COVID-19-status på TEC

6. juli

Testning på skolen  

TEC har egne testcentre på tre adresser, og du skal testes på skolen, hvis du ikke medbringer en negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel eller en negativ kviktest, der er højst 72 timer gammel.

Der vil være tale om en kviktest, som du selv skal tage, og det er vigtigt, at du følger råd og vejledning fra vores supervisorer. Dit testresultat vil du få som SMS, og det bliver også sendt til Sundhedsmyndighederne og kan ses på Coronapas og MinSundhed.

Åbningstider

Mandag
Hvidovre 7.00-9.00
Frederiksberg 10.00-12.00
Ballerup 13.00-14.30
 
Onsdag
Hvidovre 7.00-9.00
Frederiksberg 10.00-12.00
Ballerup 13.00-14.30

Mundbind

Der vil ikke være krav om mundbind på skolen fra mandag den 14. juni. Det vil fortsat være obligatorisk, at du anvender mundbind i vores lokale testcentre.

 

 

COVID-19 FAQ

TEC åbner nu for flere elever. Herunder har vi samlet en række spørgsmål og svar. 

Hvordan skal jeg forholde mig, når jeg møder op på TEC?

Det vil være et krav for elever og kursister, der møder fysisk ind til undervisning og kurser, at de medbringer en negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel eller en negativ kviktest, der er højst 72 timer gammel.

Du skal medbringe mundbind, som skal bæres, når du bevæger dig rundt på skolen.

Når du ankommer, skal du vaske eller afspritte dine hænder grundigt.

Når du bevæger dig rundt på skolen, skal du holde afstand og begrænse den fysiske kontakt til medstuderende, undervisere og andet personale.

Vi har en hosteetikette og er ekstra opmærksomme på symptomer hos elever og personale.

Hvad gør TEC ellers?

Vores rengøring er fortsat opgraderet, og der er sat ekstra håndsprit-dispensere op. Elever og medarbejdere skal selv sørge for at spritte borde og stole af før og efter undervisning.

TEC har klare instrukser til undervisere ved usikkerhed om smitte hos en elev eller medarbejder, og hvis der er tale om et decideret udbrud.

Hvad er symptomerne på COVID-19?

Symptomerne på COVID-19 er typisk:

Tør hoste

Ondt i halsen

Feber

Hovedpine

Vejrtrækningsbesvær

Muskelsmerter

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg har været på ferie i udlandet?

TEC følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis du vælger at rejse til et område, som Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til, er du underlagt kravet om selvisolation i 14 dage, før du igen må komme på TEC.

Læs mere og se de aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside 

Hvilket beredskab har TEC i tilfælde af COVID-19-tilfælde?

Ud over vores retningslinjer for daglig omgang har vi udarbejdet en instruks til vores ledere om, hvordan de skal håndtere elever og medarbejdere med symptomer på COVID-19. Dermed ved alle, hvordan de hurtigt skal reagere for at undgå smittespredning.

Retningslinjer

Vi skal alle i den kommende tid passe ekstra godt på hinanden og følge vores 5 retningslinjer, og det er især vigtigt at få vasket eller sprittet hænder op til flere gange om dagen.

 

 

TIL TOPPEN