COVID-19-status på TEC

14. september

Forhøjet smittespredning i Hovedstadsområdet betyder ændringer på TEC

Alle vore adresser er efter den seneste udmelding fra Sundhedsmyndighederne omfattet af skærpede retningslinjer og anbefalinger. Det gælder til den 22. september.

Fremmøde på TEC

Den ordinære undervisning fortsætter på TEC indtil videre. Derfor skal alle elever fortsat møde ind. 

Yderligere tiltag

Vi følger anbefalingerne fra Sundhedsmyndighederne, og aflyser alle sociale arrangementer for elever og medarbejdere. Det gælder fx svendeprøveafslutningsreception, øvrige receptioner for elever og medarbejdere, forældreaftener mv.

Du skal også være opmærksom på, at forsamlingsforbuddet sænkes fra 100 til 50, og der opfordres til, at flest mulige aktiviteter holdes udendørs.

Vi skal alle i den kommende tid passe ekstra godt på hinanden og følge vores 5 retningslinjer, og det er især vigtigt at få vasket eller sprittet hænder op til flere gange om dagen.

COVID-19 FAQ

Hvordan skal jeg forholde mig, når jeg møder op på TEC?

Du skal vaske eller afspritte dine hænder grundigt. Når du bevæger dig rundt på skolen, skal du holde afstand og begrænse den fysiske kontakt til medstuderende, undervisere og andet personale. Vi har en hosteetikette og er ekstra opmærksomme på symptomer hos elever og personale.

Hvad gør TEC ellers?

Vores rengøring er fortsat opgraderet, og der er sat ekstra håndsprit-dispensere op. Elever og medarbejdere skal selv sørge for at spritte borde og stole af før og efter undervisning.

TEC har klare instrukser til undervisere ved usikkerhed om smitte hos en elev eller medarbejder, og hvis der er tale om et decideret udbrud.

Hvad er symptomerne på COVID-19?

Symptomerne på COVID-19 er typisk:

Tør hoste

Ondt i halsen

Feber

Hovedpine

Vejrtrækningsbesvær

Muskelsmerter

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg har været på ferie i udlandet?

TEC følger Udenrigsministeriets retningslinjer.

Hvis du vælger at rejse til et område, som Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til, er du underlagt kravet om selvisolation i 14 dage, før du igen må komme på TEC.

Læs mere og se de aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside 

Hvilket beredskab har TEC i tilfælde af COVID-19-tilfælde?

Ud over vores retningslinjer for daglig omgang har vi udarbejdet en instruks til vores ledere om, hvordan de skal håndtere elever og medarbejdere med symptomer på COVID-19. Dermed ved alle, hvordan de hurtigt skal reagere for at undgå smittespredning.

TIL TOPPEN