Muligheder for besøg

Vi kan ikke afholde fysiske besøgsdage, men du skal selvfølgelig ikke gå glip af muligheden for, at høre mere om vores uddannelser.

Derfor vil vi invitere dig indenfor i vores virtuelle univers. Her kan du få et indtryk af skolen og en masse information om vores mere end 30 forskellige uddannelser.  

Tal med en vejleder

Vi vil også gerne tilbyde dig en personlig samtale med en af vores dygtige vejledere, enten på telefonen eller gennem Zoom.

Du kan spørge vejlederne om alt, der har med uddannelse af gøre. De kan fx hjælpe dig med:

• Valg af den rigtige erhvervsuddannelse
• Adgangskrav
• Optagelse og ansøgning
• Videreuddannelse og karrieremuligheder

Kontakt en vejlederne her

Besøg TEC virtuelt

I det virtuelle univers kan du gå på opdagelse blandt vores mere end 20 forskellige erhvervsuddannelser. Der er både tekst og videoer, som fortæller om uddannelserne og arbejdet bagefter. Finder du lige dèt, der interesserer, dig kan du gå videre på hjemmesiden og læse om forudsætninger og optag. Vi glæder os til at se dig.

Besøg TEC virtuelt

Videopræsentation af vores skoler

Ballerup

Data og kommunikation, elektriker, finmekaniker/låsesmed, smed, ortopædist og EUX
Telegrafvej 9 

 

Frederiksberg

Elektriker, data og kommunikation, automatik og proces, EUX og 10. klasse
Stæhr Johansens Vej 7

 

Gladsaxe

Bygningsmaler, skiltetekniker, køletekniker, serviceassistent og vvs-energi
Tobaksvejen 15 

 

Hvidovre

Personvognsmekaniker, lastvognsmekaniker, cykel- og motorcykelmekaniker, flymekaniker, karosserismed, chauffør, lager og logistik, kranfører, lufthavnsoperatør, EUX og 10. klasse
Stamholmen 215

 

Vejledning

Du kan besøge TEC individuelt eller i mindre grupper, hvis COVID-19 situationen tillader det. På et besøg vil du møde en vejleder, som er specialiseret i uddannelsene på adressen. 

Er et besøg ikke muligt, kan du kontakte en af vores vejledere. Du kan tale med dem direkte via et opkald eller online via Zoom, Teams eller Skype. 

Mød vores vejledere
TIL TOPPEN